Vliegenramen en vliegendeuren

Geniet van de frisse buitenlucht binnenshuis en laat de insecten buiten! Dankzij vliegenramen blijven fruitvliegen, muggen en ander ongedierte uit de keuken, woonkamer of andere vertrekken in huis. Bent u toe aan (nieuwe) vliegenramen of wilt u een vlliegendeur laten installeren? Wij leveren ze op maat in Limburg. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en offerte op maat.

Voordelen van vliegenramen, -deuren en plissés

  • Comfortabel slapen, want u heeft geen last meer van het nachtelijke gezoem op de slaapvertrekken;
  • hygiëne: bromvliegen, fruitvliegen,… ze krijgen geen toegang meer tot uw keuken;
  • vaste of verwijderbare vliegenramen, of -deuren behoren tot de mogelijkheden!

Benieuwd naar de kostprijs? Wij maken graag een offerte op maat voor u op. Contacteer ons voor een gesprek.

Erkend plaatser vliegenramen Limburg

Of u nu vliegenramen wilt laten plaatsen in bestaande ramen, of ze samen met nieuwe ramen bestelt: bij Stone Point ontvangt u persoonlijk advies op maat. En dat geldt uiteraard ook voor vliegendeuren of de zogenaamde hordeur. Daar krijgt u bovendien ons gepassioneerd vakmanschap bovenop. Al jaren maken en zetten we in heel Limburg en daarbuiten ramen en deuren met (of zonder) vliegenramen. Zo groeiden we uit tot de lokale expert. Wij zijn een kleine en uiterst gedreven vakmannen in Limburg. Uw wensen overtreffen we door het leveren van vakwerk en advies. Onze vliegenramen passen bij de kleur van uw ramen, uiteraard zonder het glaswerk te beschadigen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van vliegendeuren en/of ramen voor uw thuis? Contacteer ons en we komen naar u toe voor een vrijblijvende afspraak!