Gebroken raam en kapotte deur laten herstellen

Is bij een inbraak het raam, de deur of het beslag geforceerd? Hebben enthousiaste kinderen de bal door het raam van de garage gevoetbald? Een gebroken raam of kapotte deur in het huis kan een doorn in het oog worden. Het is bovendien onpraktisch en onveilig. Ben je toe aan herstellingswerken? Haal ons erbij als specialist en laat je ontzorgen.

Ramen en deuren herstellen: een fluitje van een cent

Het herstelwerk van uw ramen en deuren nemen we volledig uit handen. Onze ervaring met hout, aluminium, glaswerk en pvc zorgt steeds voor een geïntegreerde reparatie. Wilt u gelijk de beglazing vervangen door hoogrendementsglas, dubbele of zelfs triple beglazing? Dat kan! Het herstellen of vervangen van zowel oude ramen als binnen- en buitendeuren is namelijk ons vak. Ook voor kleinere herstelwerken aan ramen of deuren kunt u ons contacteren. Wij geven persoonlijk advies op maat en werken met topproducten, daarom zijn wij uw lokale vakman. Pns werk is onze trots en ons visitekaartje.

Lokale vakman voor raam- en deurreparaties

Klanten kiezen voor Stone Point, omdat we de lokale vakman zijn. Ook met u maken we graag een afspraak om in eerste instantie de werken te inspecteren. Vervolgens kiest u op basis van onze offerte of u met ons in zee gaat. Kortom: de offerte is geheel vrijblijvend. De tweede keer dat we bij u langskomen zorgen we voor een propere afwerking.

Contacteer ons en maak werk van uw reparatiewerken aan ramen en deuren!