PVC

PVC ramen & deuren van Gealan

Met ramen van GEALAN-profielsystemen van de nieuwste generatie zorgt u niet alleen voor optische accenten. Uitgekiende en tot in het kleinste detail uitgewerkte profielgeometrieën voldoen aan alle technische voorwaarden: of het nu om bescherming tegen warmte, geluid of inbraak gaat of om ventilatie: ramen van GEALAN-kunststofprofielen zijn van de nieuwste technische stand.

PVC ramen & deuren van Rehau

Met onze systemen voor kunststof kozijnen, ramen en deuren beschikt u over kwaliteitsproducten waarmee u aan alle specifieke eisen kunt voldoen. Character-design 70 is het systeem welke speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Met het typisch verdiepte kozijnprofiel en de optionele kleurpantserfolie zorgt u voor een authentieke uitstraling van de gevel. Voor de moderne look is er het vlakke kozijnprofiel. Er zijn vele kleuren mogelijk met kleurpantserfolie. Verder kunt u de profielen in vrijwel elke gewenste RAL kleur laten
lakken.

Met systeem GENEO verlaagt u het energieverlies via het raam, terwijl het comfort optimaal blijft. Ons aanbod is zeer veelzijdig: van systemen voor ramen, gevels, hefschuifdeuren, voordeuren, serres en terrassen tot rolluiken, klapluiken en vensterbanken.
Naast innovatieve systeemoplossingen bieden wij u een uitstekende service in alle bouwfasen, van het ontwerp tot de uitvoering.